Vacature vakdocent primair onderwijs

Weet jij als docent LO hoe je basisschoolleerlingen kan inspireren om het onderste uit de kan te halen? Zorg jij ervoor dat leerlingen met plezier naar de gymles gaan en dat het bewegingsonderwijs naar een hoger niveau gebracht wordt? Ben je creatief, enthousiast, zelfstandig, maar ook een teamplayer? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Waar kom je te werken?

Helpgewoon Buurtsport is een werknemerscoöperatie met betrokken en gedreven buurtsportcoaches en vakdocenten, die elkaar laten groeien. Helpgewoon Buurtsport geeft invulling en uitvoering aan het sportbeleid van de gemeente Oude IJsselstreek en zet vakleerkrachten bewegingsonderwijs in het primair onderwijs in.

Deze vacature is voor de gymlessen op Jenaplanbasisschool De Bontebrug in de gemeente Oude IJsselstreek. Deze school heeft het belang van bewegen hoog in het vaandel staan wil dat er ruimte en aandacht is voor ieder kind. Samenwerking, maar ook je eigen individuele mogelijkheden ontwikkelen staan hierin centraal.
 
De lesdag bestaat uit gymlessen van 90 minuten aan combinatie klassen. In de periode van de meivakantie tot en met de herfstvakantie vinden de gymlessen buiten plaats. In de periode van de herfstvakantie tot en met de meivakantie vinden de gymlessen plaats in de sporthal.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het schooljaar van 2024-2025 (start op 26-08-2024) beschikbaar op de woensdag (eventueel in overleg een andere dag) en je hebt (dan) een afgeronde ALO-opleiding.
 • Je bent een proactief, flexibel en communicatief persoon, die zowel zelfstandig als binnen een team kan werken. Je beschikt over de nodige creativiteit en je kan het belang van bewegen en een gezonde leefstijl op een enthousiaste wijze overbrengen.
 • Je staat open voor de visie van de schooldirectie en naast je functie als vakdocent deel je graag je kennis met je collega’s van Helpgewoon Buurtsport (vakdocenten en buurtsportcoaches) om zo een bijdrage te leveren aan een beweegrijke gemeente.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en je beschikt over eigen vervoer.
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio.

Wat bieden wij?

  Je bent aan het werk voor een of meerdere basisscholen, maar ook vanuit Helpgewoon Buurtsport staat er een team van collega’s (en extra sportmaterialen) voor je klaar. Je krijgt een verantwoordelijke baan met veel vrijheid en goede arbeidsvoorwaarden.

  In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie tot het einde dit schooljaar, maar met uitzicht op meer! Bij goed functioneren kan de opdracht vanuit de basisschool verlengd worden en houden wij je graag in ons team.

  Het salaris is conform CAO Sport schaal 8, met extra arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij het primair onderwijs. 

  Solliciteren

  Ben je geïnteresseerd in deze baan? Twijfel niet en mail je CV en motivatiebrief voor vrijdag 5 juli 2024 naar g.schuurman@helpgewoon.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 8 juli.

  Al het nieuws

  CATEGORIEËN